تقدیر فرماندار از کادر بهداشت و درمان شهرستان

مهندس محمدی فرماندار شهرستان سربیشه هفته ملی سلامت را تبریک گفت و از زحمات کادر بهداشتی درمانی شهرستان تشکر نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی : در روز سه شنبه مورخ 99.02.02 ، فرماندار محترم  به همراه چند تن از مسئولین شهرستان وهمکاری و مشارکت موسسه خیریه آبشار عاطفه ها ،  با حضور در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) ضمن تبریک و گرامیداشت آغاز هفته ملی سلامت  که دومین روز این هفته  به شعار " پزشکان ، پرستاران و خانواده نظام سلامت در مقابله با بیماری کرونا"مزین گشته از زحمات خالصانه و بی شائبه کلیه پرسنل بهداشت و درمان اعم از مدیران ، پزشکان ، پرستاران ، کارشناسان بهداشتی و...که در این شرایط سخت  جهت حفظ و ارتقاء سلامت مردم ارائه خدمت می نمایند ،  با اهداء شاخه گل تقدیر و تشکر نمودند.

منبع:
بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) سربیشه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/02/03
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24