مراسم گرامیداشت روز ماما
بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سربیشه ، به مناسبت15 اردیبهشت روز جهانی ماما  ، درمراسمی از ماماهای بیمارستان و مراکز تابعه تجلیل بعمل آمد .

در این مراسم  که در سالن اجتماعات شبکه با حضور رئیس شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید ، دکتر بیازی رئیس  شبکه بهداشت و درمان در سخنانی ضمن تبریک این روز به ماماهای عزیز ، خدمات شایسته این عزیزان را ستود و در فضایی صمیمی ، خاطرات خوش و غمگین دوران کاری انها  را شنید و همچنین از مشکلات و استرسهای کاری آنها  باخبر شد .

در ادامه از ماماهای منتخب شهرستان  ومنتخبین استانی ، سرکار خانم خواستار از بخش درمان و سرکار خانم خامس پناه از بخش بهداشت و همچنین سرکار خانم ملیحه راستگو مامای منتخب کشوری تقدیر و تشکر بعمل آمد .

منبع:
بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) سربیشه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/02/16
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت