برگزاری مانور تخلیه اضطراری پارکینگ بیمارستان
تخلیه اضطراری از فعالیت هایی است که در زمان بروز حوادث اهمیت بسیاری پیدا میکند.آگاهی از چگونگی انجام تخلیه اضطراری و جزییات آن و همچنین آمادگی برای اجرای آن در هنگام بروز حوادث طبیعی و بشرساخت، از مهمترین فعالیت های ارتقاء آمادگی جوامع برای مقابله در هنگام بروز سوانح است. مقابله با سوانح بدون در نظر گرفتن فعالیت های مربوط به تخلیه، تقریبا غیرقابل تصوراست لذا به منظور ارزیابی ، آموزش و افزایش آمادگی پرسنل در وضعیت بحرانی و کاهش آسیب های ناشی از حوادث ،  واحد مدیریت کاهش خطر و بلایای بیمارستان اقدام به برگزاری مانور عملیاتی تخلیه اضطراری پارکینگ وسایل نقلیه بیمارستان نمود .

این مانورصبح روز دوشنبه مورخ 16 خرداد ماه با حضور رئیس شبکه به عنوان فرمانده حادثه و سایر اعضاء فرماندهی حادثه بدنبال حریق فرضی ژنراتور بیمارستان صورت گرفت که پس از به صدا در آمدن آژیر خطر، و اطلاع سوپروایزر پرسنل در کمتر از 5 دقیقه اقدام به خروج وسایل نقلیه از پارکینک  که در نزدیکی ژنراتور قرار داشت نمودند و با استقرار وسایل نقلیه در نقاط امن حریق ‌فرضی نیز ، اطفاء گردید.

پس از انجام مانور، جلسه جمعبندی، به منظور ارزیابی و بررسی نقاط قوت و ضعف مانور انجام شده در اتاق ریاست بیمارستان با حضور اعضاء فرماندهی حادثه بیمارستان ، برگزار گردید .

منبع:
بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) سربیشه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/03/17
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت